Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Affenzahn hátizsák és termékek

Az Affenzahn hátizsák harmónikusan illeszkedik az 1-6 év közötti gyermek hátához.
Rendezés:

David Dog, a kutya, Affenzahn Mini hátizsák 1-3 éveseknek

Raktáron

Kutyás hátizsák bölcsiseknek, kihúzható nyelvvel

Az Affenzahn David Dog a kutya egy ergonomikusan kialakított hátizsák az 1-3 éves korosztálynak. A táska vállpántja fent marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas csat meggátolja a leesést. Ráadásul a kutya nyelve kihúzható, így rá lehet írni a gyermek nevét.

13.490 Ft

Dinó Affenzahn Ovis hátizsák

Előrendelhető

Dinós ovis hátizsák

Az Affenzahn Ovishátizsák ergonomikusan kialakított hátizsák, a 3-5 éves korosztálynak. A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkascsat meggátolja a leesést. A  dinó nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. Tappancsai - tépőzárral - ráragadnak a dinó szemére. Az alsó tappancsaiba apró kincseket lehet rejteni.

16.990 Ft

Kimi Koala,Affenzahn Ovis hátizsák

Raktáron

Affenzahn Ovishátizsák Kimi Koala, vagány ovisoknak, ergonomikus háttámlával

Az Affenzahn Ovishátizsák Kimi Koala egy ergonomikusan kialakított hátizsák, a 3-5 éves korosztálynak. A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas-csat meggátolja a leesést. A koala nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. Tappancsai - tépőzárral - ráragadnak a koala szemére. Az alsó tappancsaiba apró kincseket lehet rejteni.

16.990 Ft

Elias Elephant, az elefánt, Affenzahn Ovis hátizsák

Raktáron

Affenzahn Ovishátizsák Elias Elephant, az elefánt  ergonomikus háttámlával

Az Affenzahn Ovishátizsák  Elias Elephant, az elefánt ergonomikusan kialakított hátizsák, a 3-5 éves korosztálynak. A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas-csat meggátolja a leesést. Az elefánt nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. Tappancsai - tépőzárral - ráragadnak az elefánt szemére. Az alsó tappancsaiba apró kincseket lehet rejteni.

16.990 Ft

Frida Fuchs, a róka 1-3 éveseknek Affenzahn Mini hátizsák

Raktáron

Szeretgethető rókás hátizsák -  fiúknak vagy lányoknak

Az Affenzahn hátizsák Frida Fuchs, a róka 1-3 éveseknek ergonomikusan kialakított hátizsák a legkisebb korosztálynak. A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkascsat meggátolja a leesést. A róka nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. 

13.490 Ft

Peter Panda, a panda 1-3 éveseknek Affenzahn Mini hátizsák

Raktáron

Az Affenzahn hátizsák Peter Panda, a panda 1-3 éveseknek ergonomikusan kialakított hátizsák a legkisebb korosztálynak.

A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkascsat meggátolja a leesést. A panda nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. 

13.490 Ft

Pepe Pinguin, a pingvin 1-3 éveseknek Affenzahn Minihátizsák

Raktáron

Az Affenzahn hátizsák Pepe Pinguin, a pingvin 1-3 éveseknek ergonomikusan kialakított hátizsák a legkisebb korosztálynak.

A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkascsat meggátolja a leesést. A pingvin nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. 

13.490 Ft

Emma Einhorn, az unikornis 1-3 éveseknek Affenzahn Mini hátizsák

Raktáron

Unikornis bölcsis hátizsák - szigorúan csak lányoknak

Az Affenzahn hátizsák Emma Einhorn, az egyszarvú 1-3 éveseknek ergonomikusan kialakított hátizsák a legkisebb korosztálynak. A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkascsat meggátolja a leesést. Az egyszarvú nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. 

13.490 Ft

Timmy Tiger, a tigris 1-3 éveseknek Affenzahn Mini hátizsák

Raktáron

Tigrises hátizsákok bölcsiseknek

Az Affenzahn hátizsák Timmy Tiger, a tigris 1-3 éveseknek ergonomikusan kialakított hátizsák a legkisebb korosztálynak. A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas-csatt meggátolja a leesést. A tigris nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. 

13.490 Ft

Paul Panda, a panda Affenzahn Ovis hátizsák

Raktáron

Az Affenzahn Ovishátizsák Paul Panda, a panda ergonomikusan kialakított hátizsák, a 3-5 éves korosztálynak

A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas-csat meggátolja a leesést. A panda nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. Tappancsai - tépőzárral - ráragadnak a panda szemére. Az alsó tappancsaiba apró kincseket lehet rejteni.

16.990 Ft

Theo Tiger, a tigris Affenzahn Ovis hátizsák

Raktáron

Affenzahn Ovishátizsák Theo Tiger, a tigris, vagány kisrácoknak, ergonómikus háttámlával

Az Affenzahn Ovishátizsák Theo Tiger, a tigris ergonomikusan kialakított hátizsák, a 3-5 éves korosztálynak. A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas-csat meggátolja a leesést. A tigris nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. Tappancsai - tépőzárral - ráragadnak a tigris szemére. Az alsó tappancsaiba apró kincseket lehet rejteni.

16.990 Ft

Ursula Unicorn, az unikornis Affenzahn Ovis hátizsák

Raktáron

Az Affenzahn Ovishátizsák Ursula Unikorn, az unikornis ergonomikusan kialakított hátizsák, a 3-5 éves korosztálynak

A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas-csatt meggátolja a leesést. Az unikornis nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. Tappancsai - tépőzárral - ráragadnak az unikornis szemére. Az alsó tappancsaiba apró kincseket lehet rejteni.

16.990 Ft
Az oldal tetejére