Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Hungarian hu
Deutsch en

Bölcsis hátizsák, mini hátizsák

Ergobag és Affenzahn bölcsis illetve mini hátizsákok az 1-6 éves korosztálynak. Ajánljuk kiránduláshoz, sportoláshoz vagy éppen a kedvenc játékok bölcsibe, oviba cipeléséhez. Az iskolás nagytesó táskát kap? Lepjük meg a bölcsödésünket is bölcsis hátizsákkal!
Raktáron
Különleges neon narancssárga színvilágú táska, bölcsiseknek.  Levegőző hátrész, 100% PET palack újrahasznosított termék.

Űrtartalom: kb 4 L ( 230 g)

13.490 Ft
Raktáron

Affenzahn minihátizsák Neon Flamingó bölcsis hátizsák pici lányoknak. Nem csak neon rózsaszín színe teszi különlegessé, hanem két kis - zsinórból készült - lába is vidáman mozog, ha a gyermek hátán van a táska.  Levegőző hátrész, 100% PET palack újrahasznosított termék.

Űrtartalom: kb 4 L ( 230 g)

13.490 Ft
Raktáron
Bölcsiseknek való minihátizsák, különleges neon színvilágban. Levegőző hátrész, 100% PET palack újrahasznosított termék.
13.490 Ft
Raktáron

Kutyás hátizsák bölcsiseknek, kihúzható nyelvvel

Az Affenzahn David Dog a kutya ergonomikusan kialakított hátizsák az 1-3 éves korosztálynak. A táska vállpántja fent marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas csat meggátolja a leesést. Ráadásul a kutya nyelve kihúzható, így rá lehet írni a gyermek nevét.

13.490 Ft
Raktáron

Szeretgethető rókás hátizsák -  fiúknak vagy lányoknak

Az Affenzahn hátizsák Frida Fuchs, a róka 1-3 éveseknek ergonómikusan kialakított hátizsák a legkisebb korosztálynak. A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas-csatt meggátolja a leesést. A róka nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. 

13.490 Ft
Raktáron
Az Affenzahn hátizsák Peter Panda, a panda 1-3 éveseknek ergonómikusan kialakított hátizsák a legkisebb korosztálynak. A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas-csatt meggátolja a leesést. A panda nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. 
13.490 Ft
Raktáron
Az Affenzahn hátizsák Pepe Pinguin, a pingvin 1-3 éveseknek ergonómikusan kialakított hátizsák a legkisebb korosztálynak. A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas-csatt meggátolja a leesést. A pingvin nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. 
13.490 Ft
Raktáron

Unikornis bölcsis hátizsák - szigorúan csak lányoknak

Az Affenzahn hátizsák Emma Einhorn, az egyszarvú 1-3 éveseknek ergonómikusan kialakított hátizsák a legkisebb korosztálynak. A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas-csatt meggátolja a leesést. Az egyszarvú nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. 

13.490 Ft
Raktáron

Tigrises hátizsákok bölcsiseknek

Az Affenzahn hátizsák Timmy Tiger, a tigris 1-3 éveseknek ergonómikusan kialakított hátizsák a legkisebb korosztálynak. A táska vállpántja ott marad a gyermek vállán, hiszen a mellkas-csatt meggátolja a leesést. A tigris nyelve kihúzható, és rá lehet írni a gyermek nevét. 

13.490 Ft