Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mitől annyira különleges az ergobag iskolatáska?

Mitől annyira különleges az ergobag iskolatáska?

A magyar piacon nagyon sokféle ergonomikus, minőségi iskolatáska található Mégis mitől másabb, mitől több az Ergobag táska, mint a többi iskolatáska?

Iskolatáska ÉVEKEN keresztül

Gyakran emlegetik, hogy az Ergobag iskolatáska akár az általános iskola első négy osztályába is használható. Hogyan lehetséges ez?

Mindegyik Ergobag iskolatáska állítható háttámlával rendelkezik . Ez azt jelenti, hogy a gyermek 110-150 cm magassága között – egyszerűen, néhány lépésben- átállítható az ergonomikus háttámla, így a táska tökéletesen illeszkedik a gyermek gerincvonalához.

Táska, melynek designja könnyen cserélhető

Ha egyik évben gyermekünknek a cicás mintájú táska tetszett és egy év múlva szeretné, ha kutyás lenne, nem kell új táskát venni! Az Ergobag iskolatáskák designja tépőzárral levehető és kicserélhető a nekünk tetsző formájú és mintázatúra. Ezeket a matricákat itt találod >>

Iskolatáska és túrazsák is egyszerre

Az Ergobag iskolatáska két fajta formavilággal rendelkezik . A „klasszikus forma” a hagyományos iskolatáska formára hasonlít, túrázáskor is használt derékcsattal és mellkas csattal. A „hátizsák forma” inkább a hátizsákra jellemző formavilággal rendelkezik.

Mivel mindkettő forma mellkas-  és derékcsattal is el van látva, ezért ezek a rögzítések alkalmassá teszik a túrázásra, biciklizéshez és egyéb „outdoor” elfoglaltségokhoz.

Sportzsák, mely az iskolatáskára is ráilleszthető

Az Ergobag sportzsák 2 fajtája létezik : az Ergobag klasszikus iskolatáskához illeszkedő sportzsák és az Ergobag hátizsákhoz tartozó sportzsák. Az előbbi esetében külön négy csattal rögzíthetjük az iskolatáskához a sportzsákot, míg utóbbi esetében 1 csat gondoskodik  rögzítésről. Mindenesetre hasznos funkció mindez, hiszen a gyermek mindkét keze szabaddá válik, így könnyebben használhatja a rollerét vagy biciklijét, iskolába menet.

Gyártói garancia : 3 év

A gyártó az Ergobag iskolatáskákra 3 év garanciát ad,  míg a többi táska esetében ez az időszak 1-2 év.

 

Az oldal tetejére