Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ergonomikus hátrész és egy kis trükk az ergobag iskolatáskánál

Ergonomikus hátrész és egy kis trükk az ergobag iskolatáskánál

A gyerekeknek meg kell engedni, hogy gyerekek legyenek – még az iskolába menet is. Éppen ezért a német gyártó több mint 10 éve azon dolgozik, hogy az ergobag iskolatáskát a lehető legergonomikusabbá tegyék, hogy az iskolatáskával a hátukon a gyermek rohangálni, játszani és futni tudjon.

Emiatt az ergobag ergonomikus iskolatáska úgy van kialakítva, hogy a lehető legnagyobb mozgásszabadságot biztosítsa a gyerekeknek, és a tankönyvek, füzetek stb. súlyát áthelyezze a stabil kismedencei területre. Helyesen beállítva, az ergobaggal gyerekjáték az út az iskolába!

 

1. Your-Size-System

A növekvő >>Your-Size-System<< alkalmazkodik a gyerekek magasságához és így tehermentesíti a gerincet az általános iskolai évek során. A hátrész 1-1,5m testmagasságra lehet beállítani.

Egyszerűen hajtsa ki a hátsó párnát, lazítsa meg a magasságállítást, és állítsa be a megfelelő magasságot.

2. A hátsó párnák a légáteresztő hátsó párnázás a Your Size rendszer felett fekszik, és különösen kényelmessé teszi az ergobagot. Fontos, hogy a párnázás teljes mértékben érintkezzen a hátoldallal.

3. A derékcsat

A hátizsák párnázott derékcsatjai a súly nagy részét a vállról a stabil medencére helyezik át. Ha ez a rész a csípőn van, és a táska jóval a fenék felett van, az ergobag megfelelően van beállítva!

4. Megfelelően bekötve!

A hátrendszer beállításakor a vállpántokat úgy kell megfeszíteni, hogy a hátizsák a háthoz közel legyen. Végül be kell kötni a mell- és a kétoldali öveket. Ügyeljen arra, hogy ezek szorosan illeszkedjenek, amikor egyenesen áll, de ne vágjon bele. Ily módon a súly a vállról a stabilabb kismedencei területre tolódik, és semmi sem tud elcsúszni!

Az ergobag palack trükk

Szerezzen be néhány töltött vizes palackot - akár üvegből, akár PET-ből készült, nem számít. Állítsd be láthatóan a gyermeked elé, miközben megkéred, hogy vegye a hátára az üres ergobagot. Először is, a mellkas csatnak nyitva kell maradnia. Most az egyik palackot a másik után tegye az iskolatáskába.

A kis viselőnek jelentenie kell, amint a súly erősen érezhető. Ezután vegyük ki az összes palackot, és ismételjük meg a folyamatot, de ezúttal a mellkas és a kétpontos öv bezárásával, és anélkül, hogy a gyermek látná, hány palack van becsomagolva az iskolatáskába. Újra jelentenie kell, ha a hátizsák  olyan nehéz lett, mint az első kísérletnél.

A gyerekek meg fognak lepődni, hogy valójában mennyivel nagyobb súlyt tudnak kényelmesebben elviselni, ha a mellkas és a derékcsat zárva van. Jó szórakozást a kipróbáláshoz!