Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hozzácsatolható tornazsák? Miért fontos?

Hozzácsatolható tornazsák? Miért fontos?
Az ergobag táskák tervezésénél nem csak az ergonómiára, hanem a praktikumra is nagy figyelmet fodítottak. A tornazsák így nem csak a hátra vehető fel, hanem az iskolatáskára is rá csatolható. 
Miért fontos ez a tulajdonság? A cikk erre is választ ad.

Mit tehetünk a helytelen testtartás ellen iskoláskorban?

Magyarországon az alsó tagozatos gyerekek 1 / 6-át érinti valamilyen testtartás rendellenesség és a gerincferdülés ( forrás: cimnegyediv_Mao_2012.indd (ksh.hu)). Ennek egyik oka lehet az iskolatáska helytelen viselése ( csak egyik vállon vitel, vállpántok felső karra csúsztatása) is. 
Az ergobag iskolatáskák hordása a mellkas- és derék csatok miatt így nem csak kényelmes gyermekünknek, hanem segíti a helyes testtartást.
Gyermekünk akár vidéken, akár nagyobb városban tanul, az iskolába jutáshoz gyakran használ valamilyen tömegközlekedési eszközt vagy biciklit, rollert. Ahhoz, hogy biztonságosan célba érjen a kisebbeknek szükséges mindkét kéz szabadon hagyása. Emiatt gondolta az ergobag fejlesztőcsapata, hogy amennyiben a tornazsákot odakapcsoljuk az iskolatáska felső részéhez, akkor a gyermek rendesen tud megkapaszkodni a metrón, buszon, vagy a rolleren, biciklin.

Hogyan csatolható a tornazsák az iskolatáskára?
1. 

A kép en látható módon a tornazsák felső csatját rögzítsük
az iskolatáska felső részén található részhez.

 

 

  2.

A tornazsák oldalán található csatokat rögzítsük a táska oldalán található csatokhoz a képen látható módon.