Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

iskolakezdés

10 ok, amiért elsős gyermekednek ergobag iskolatáskát vegyél

Kevés az időd és eleged van abból, hogy nem ismered ki magad a hazai iskolatáska piacon? Szeretnél egy olyan táskát, melyet gyermeked évekig használ, mellyel óvod gyermeked gerincét és véded környezeted? A cikk 10 pontban áttekinti, miért jó választás az ergobag iskolatáska.

Satch Pack, az ergonomikus felsős iskolatáska

Miért fontos kamasz gyermekünknek egy maximális ergonomiával kialakított iskolatáska? Hogyan lehet az iskolatáskát hátizsákká alakítani? Milyen plusz funkciói vannak a táskának? A cikk ezekre a kérdésekre is választ ad.

Az ergobag prime iskolatáska belső rekeszei

Amikor a gyermeked iskolás lesz, egy nagy kaland veszi kezdetét! Ez az ergobag útmutató megismertet az ergobag márka termékeinek világával. Ebben a cikkben arra adunk választ, hogy hogyan lehet praktikusan pakolni a táskába és milyen belső rekeszei vannak a táskának.

Ergobag prime ergonomikus iskolatáska előnyei 5 pontban

Az Ergobag Prime ergonomikus iskolatáskát kifejezetten az alsós gyermekekre tervezték, túrahátizsák szisztémáját alapul véve. Gyere és olvasd el, miért!

Állatos iskolatáska, állatos hátizsák

Miért jó választás, aki szeptemberben megy iskolába, ergobag állatos iskolatáska szettet venni? Miért különleges ez az ergonómikus iskolatáska? A cikk ezekre a kérdésekre is választ ad!

Az ergobag prime iskolatáska állítható háttámlája

Amikor a gyermeked iskolás lesz, egy nagy kaland veszi kezdetét! Ez az ergobag útmutató megismertet az ergobag márka termékeinek világával. Az ergobag Your-Size-Systemnek köszönhetően akár 4 évig is hordhatja gyermeked a táskát.

Belső rekeszek: A jó iskolatáska funkciói lépésről-lépésre 3. rész

Sok feladatot kell ellátni egy iskolatáskának ahhoz, hogy gyermekünknek ne legyen gerinc problémái, szívesen hordja a táskát két vállon és könnyen megtalálja benne az " elveszettnek" hitt iskolaszereket. Melyek ezek a feladatok, és vajon az ergobag iskolatáska, hátizsák rendelkezik-e ezekkel a jellemzőkkel?

Német iskolatáska teszt - Ergobag, holtversenyben a legjobb

Rengeteg iskolatáska márka van a német piacon: Herlitz, DerDieDas, MecNeill, Scout vagy Ergobag. A 37 tesztelt márkából, melyet az allesbeste.de honlap végzett több szempont alapján, az ergobag - holtvesenyben a McNeill táskával - kapta a legjobb értékelést. Melyek ezek a szempontok? Mi a márka erőssége? A cikk ezekre ad választ!

Túrahátizsákból iskolatáska

Az ergobag és Satch iskolatáskákák, hordozórendszere miatt, tehermentesíti a gyermek gerincoszlopát és a súlyt áthelyezi a stabil kismedencére.
Megmutatjuk miért jellemzi maximális ergonómia a két táskacsaládot!

 

Ergobag Ecohero iskolatáska: Környezettudatosság maximálisan

Természetes anyagokat felhasználni egy iskolatáska gyártásában kihívás. Az ergobag Ecohero elsős és alsós iskolatáskáknál kétféle megújuló anyagot is sikerült felhasználni: algakivonatot és ricinusolajat. Ráadásul ez a különleges iskolatáska klímasemleges előállítású.