WNC-376106
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

ergobag matricák iskolatáskához

ergobag Matricák iskolatáskához.
Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Az ergobag Matrica készlet Gyümölcsök kiválóan illeszkedik bármelyik ergobag táskára.

Tartalmaz : 5 darab matricát

4.990 Ft
Raktáron
Ha szeret gyermeked alkotni, rajzolni, akkor az ergobag Matrica DIY Vasalhatógyöngy készlet pont neki való. Amint elkészült az "alkotás" már rá is kerülhet a táskára.
4.990 Ft
Raktáron
Ha szeret gyermeked alkotni, rajzolni, akkor az ergobag Matrica DIY Rajzolható készlet pont neki való. Bátran rajzoljon gyermeked filctollal vagy ceruzával, amint elkészült az "alkotás" már rá is kerülhet a táskára.
4.990 Ft
Raktáron
Az ergobag matrica készlet Birds of Paradies 6 darab matricát tartalmaz a madarak témában. A matricák az ergobag táskára illeszthetőek.
5.770 Ft
Raktáron
Az ergobag matrica készlet Knights - Lovagok, 5 darab matricát tartalmaz a lovagok témában. A matricák az ergobag táskára illeszthetőek.
5.770 Ft
Raktáron
Az ergobag matrica készlet Knights - Lovagok 6 darab matricát tartalmaz a "várak-lovagok" témában. A matricák az ergobag táskára illeszthetőek.
5.770 Ft
Raktáron
Az ergobag matrica készlet Zoobabies - Kölyökállatok 5 darab matricát tartalmaz az állatvilág témában. A matricák az ergobag táskára illeszthetőek.
5.770 Ft
Raktáron
Az ergobag matrica készlet Pferde 6 darab matricát tartalmaz - lovakkal kapcsolatban. A matricák az ergobag táskára illeszthetőek. 
5.770 Ft
Raktáron
Az ergobag matrica készlet Feenwelt - Tündérvilág 5 darab matricát tartalmaz a mesevilág, tündérvilág témában. A matricák az ergobag táskára illeszthetőek.
5.770 Ft
Raktáron
Az ergobag LED Klettie - Feuerwehr nem hiányozhat egyik vagány fiú ergobag iskolatáskájáról! Csak egy gombot kell megnyomni és a hatás nem marad el: a tűzoltóautó szirénája elkezd villogni! Nemcsak dekoratív , de biztonságos is a hazaúton. A fény 15 perc múlva automatán elalszik!
4.990 Ft
Raktáron
Az ergobag LED Klettie Hercegnővel még különlegesebbé varázsolhatod az iskolatáskádat! Csak meg kell nyomni a matricán található gombot, és a hercegnő egy fénylő csillagot " küld" lovának.  Nemcsak dekoratív , de biztonságos is a hazaúton. A fény 15 perc múlva automatán elalszik!
4.990 Ft
Raktáron
Az ergobag matrica készlet Weltall 5 darab matricát tartalmaz a Világűr témában. A matricák az ergobag táskára illeszthetőek. 
5.770 Ft
Raktáron
Az ergobag matrica készlet Wintersport 5 darab matricát tartalmaz a téli sportok témában. A matricák az ergobag táskára illeszthetőek.
5.770 Ft
Raktáron

Az ergobag Matrica-készlet Cars 5 darab matricát tartalmaz autókkal kapcsolatban. A matricák az ergobag táskára illeszthetőek.  

5.770 Ft
Raktáron
Az ergobag matrica készlet Pirates 5 darab matricát tartalmaz a kalózvilággal kapcsolatban. A matricák az ergobag táskára illeszthetőek. 
5.770 Ft
Raktáron
Az ergobag Matrica készlet Dogs 5 darab matricát tartalmaz a kutyákkal kapcsolatban. A matricák az ergobag táskára illeszthetőek. A készlet egy mutatós tartóban található, melyet akár poszterként is lehet tárolni!
5.770 Ft
Raktáron
Az ergobag matrica készlet Street Sports 5 darab matricát tartalmaz az "utcai sportok ( gördeszka, roller stb ) témában. A matricák az ergobag táskára illeszthetőek. 
5.770 Ft