Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Német iskolatáska teszt - Ergobag, holtversenyben a legjobb

Német iskolatáska teszt - Ergobag, holtversenyben a legjobb
Rengeteg iskolatáska márka van a német piacon: Herlitz, DerDieDas, MecNeill, Scout vagy Ergobag. A 37 tesztelt márkából, melyet az allesbeste.de honlap végzett több szempont alapján, az ergobag - holtvesenyben a McNeill táskával - kapta a legjobb értékelést. Melyek ezek a szempontok? Mi a márka erőssége? A cikk ezekre ad választ!

A szempontok, melyek alapján a döntés született a következőek: 
táska súlya, láthatóság, derék- és mellkas csat megléte, extra kiegészítők.
Az ergobag prime iskolatáska 1100 gram súlyú, mely a 20 literes űrtartalomhoz illetve az állítható háttámla rendszerhez képest kimondottan kevés. A tesztben résztvevő gyerekek könnyűnek, kimondottan kényelmesnek találták a táskát. Ennek oka elsősorban a derékcsat, mely a gerincoszlopra nehezedő teher kb 80%-át veszi le és helyezi át a stabil csípőre.
A láthatóságra kifejezetten nagy hangsúlyt fektet az ergobag iskolatáska gyártója.  Mindegyik táskán fényvisszaverő csík van, ugyanakkor több model plusz fényvisszaverő mintával is rendelkezik a táska anyagán.
Több extra kiegészítők, oldalzsebek, esővédő, kulcstartók is rendelhetőek a táska mellé.
A tesztelők kiemelik, hogy nagyon praktikus a tornazsák táskához csatolható funkciója, ugyanakkor megemlítik, hogy a kisebb gyermeknek a csatolást egyszer-kétszer kell megmutatni.
Tovább infok a tesztről ITT >>forrás: Schulranzen Test 2021: Welcher ist der beste? • AllesBeste