Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kirándulási programajánló gyerekes családoknak - 2021. ősz

Kirándulási programajánló gyerekes családoknak - 2021. ősz

Sokan tanácstalanok, hogy ősszel, amikor az idő már nem alkalmas a hétvégi játszóteres programra, milyen programot, kirándulást szervezzenek kisebb gyerekkel.
Az ergonomikus-iskolatáska.hu csapata, személyes élményekre támaszkodva, állította össze 4 +1 pontban a programajánlót őszi kirándulásokra.


 

1, Élményparkok - Oxygen Adrenalin Park
Kimondottan kisebb gyerekes családokra alkották meg az élményparkokat, melyek több generációnak is nyújt kiváló programokat. Az egyik legkomplexebb, 16 hektáron megtalálható park a Mátra szívében az Oxygen Adrenalin Park ( >> Oxygen Adrenalin Park - Kalandpark (adrenalin-park.hu)), mely november 1.-ig teljeskörű szolgáltatással várja a látogatókat. Ráadásul helyben biztosítanak szálláshelyet, étkezési lehetőséget, valamint játszóházat az oda látogatóknak.
2, Budakeszi Vadaspark - Dinó Park ( >>Budakeszi Dinó Park (dinopark.hu))
Csak hétvégente látogatható Vadasparkban ma már nem "csak" medvéket, szarvasokat, bivalyokat vagy sasokat látohathatunk, hanem a kisebbekre is gondolva , a Park szomszédságában, de az ergőben egy Dinóparkot is kialakítottak. 2 hektáron 25 darab életnagyságú dinó bukkan fel. A tanösvényen a leírásokból több információt is kapunk az egyes fajokról, de "dinós" játszótér is várja a gyerkőcöket. 
3, Urbango - Gyerekpálya Budapest ( >>UrbanGo Szabadtéri Kincsvadászat | Egyedülállóan izgalmas kincskereső kalandtúra )
Kicsit nagyobb gyerekeknek (10-14 éves korosztály) ajánljuk a Vajdahunyad várától induló pragramot, mely kb 2 óra hosszú. A program kincskeresést, logikai feladatokat is magába foglal, így remek program akár egy gyerekzsúrra is.
4, Katalinpusztai Kirándulóközpont ( >> Kirándulóközpontok (erdeikirandulasok.hu))
Óvodásoknak és kisiskolásoknak is ajánljuk a fenti programot, mely igazán interaktív módon mutatja be az erdők életét. A Madártani Ösvényen az erdőben élő madarakkal, a Gyadai Tanösvényen egyéb erdei állatokkal is megismerkedhetünk. Ráadásul a 300 méteres ovis tanösvény babakocsival közlekedőknek is ajánlott.

+1 tipp: További családbarát kiránduló tippeket találtok ITT>> Kirándulás, kirándulási lehetőségek » KirándulásTippek (kirandulastippek.hu)

Tartalomhoz tartozó címkék: láthatóság sportolás