Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ergobag ease

Az ergobag ease egy tökéletes kirándulós hátizsák az ovis, kisiskolás korosztálynak. Könnyű, 100% PET palackból készült, és mindegyik hátizsák tartalmaz egy Kletties-t, amit könnyen levehetünk és kicserélhetünk.
Rendezés:

Confetti ergobag ease small Lovas ovis hátizsák

Raktáron
Az ergobag ease small Confetti hátizsák tökéletes választás az ovis lányoknak. A hátizsák nem csak 100% PET palackból készült, hanem mellkas csatja megakadályozza, hogy le essen a gyermek válláról a vállpánt. A hátizsák egy levehető lovas matricát is tartalmaz, melyet bármikor ki lehet cserélni egy nekünk tetszőre ( további matricák ITT >> ).
9.990 Ft

ergobag ease large Bluelight - Rendőrautós

Raktáron
Szuper kirándulós hátizsák az 5-7 éves korosztálynak, ergobag minőségben 1 darab levető RENDŐRAUTÓS matricával. A táskán található mellkas csat gondoskodik arról, hogy a vállpánt ne essen le!
Méret: 22x15,5x35, 10 liter
11.990 Ft

ergobag ease large Dotty - Unikornis

Raktáron
Szuper kirándulós hátizsák az 5-7 éves korosztálynak, ergobag minőségben 1 darab levető UNIKORNIS matricával. A táskán található mellkas csat gondoskodik arról, hogy a vállpánt ne essen le!
Méret: 22x15,5x35, 10 liter
11.990 Ft

Confetti ergobag ease large Lovas ovis hátizsák

Raktáron

Szuper kirándulós hátizsák az 5-7 éves korosztálynak, ergobag minőségben 1 darab levető lovas matricával. A táskán található mellkas csat gondoskodik arról, hogy a vállpánt ne essen le!
Méret: 22x15,5x35, 10 liter

11.990 Ft

Galopp ergobag ease small limited Pónilovas ovis hátizsák

Raktáron

Az ergobag ease small Galopp-Pónilovas hátizsák tökéletes választás az ovis lányoknak. A hátizsák nem csak 100% PET palackból készült, hanem mellkas csatja megakadályozza, hogy le essen a gyermek válláról a vállpánt. A hátizsák egy levehető pónilovas matricát is tartalmaz, melyet bármikor ki lehet cserélni egy nekünk tetszőre ( további matricák ITT >> ).

11.990 Ft

Futball ergobag ease small limited Focis ovis hátizsák

Raktáron

Az ergobag ease small Focis hátizsák tökéletes választás az ovis fiúknak. A hátizsák nem csak 100% PET palackból készült, hanem mellkas csatja megakadályozza, hogy le essen a gyermek válláról a vállpánt. A hátizsák egy levehető focis matricát is tartalmaz, melyet bármikor ki lehet cserélni egy nekünk tetszőre ( további matricák ITT >> ).

11.990 Ft

ergobag ease large Jungle - Dinós

Raktáron
Szuper kirándulós hátizsák az 5-7 éves korosztálynak, ergobag minőségben 1 darab levető Dinós matricával. A táskán található mellkas csat gondoskodik arról, hogy a vállpánt ne essen le!
Méret: 22x15,5x35, 10 liter
11.990 Ft

ergobag ease large limited Flake - Hercegnős

Raktáron
Szuper kirándulós hátizsák az 5-7 éves korosztálynak, ergobag minőségben 1 darab levehető "Jégvarázs Hercegnős" matricával. A táskán található mellkas csat gondoskodik arról, hogy a vállpánt ne essen le!
Méret: 22 x 15,5 x 35 cm, 10 liter
13.490 Ft
Az oldal tetejére