Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ergobag uzsonnás doboz

Rendezés:

Bluelight ergobag Uzsonnás doboz, Rendőrautós

Raktáron
A klasszikus kék színű, rendőrautóval díszített ergobag uzsonnásdoboz Bluelight kényelmesen belefér az ergobag iskolatáska és hátizsák első rekeszébe. Elválasztó rekeszeknek köszönhetően nem csak szendvicset, de gyümölcsöket is tehetünk egymás mellé.
4.490 Ft

NightCrawlBear ergobag Uzsonnás doboz, Csillagos

Raktáron
A rózsaszín ergobag Uzsonnás doboz NightCrawlBear rendelkezik egy elválasztó résszel, így a szendvics mellett gyümölcsöt vagy zöldség darabkákat is mellé tehetünk .
4.490 Ft

LiBearo2: ergobag Uzsonnás doboz, Focis

Előrendelhető
Az ergobag uzsonnás doboz LiBearo, Focis az elsős vagy alsós fiúknak ajánljuk. Méretével tökéletesen illeszkedik a az ergobag táskákhoz. Az uszonnás doboz belsejében választó rekesz gondoskodik a többféle étel higénikus elválasztásáról.
4.490 Ft

BearRex ergobag Uzsonnás doboz, Dinós

Előrendelhető
Dinós uzsonnásdoboz alsós fiúknak, melyben elférnek a szendvicsek mellett gyümölcsdarabok is, köszönhetően az elválasztó rekesznek.
4.490 Ft

ShoobiDooBear ergobag Uzsonnás doboz, Unikornis

Előrendelhető
Az ergobag uzsonnásdoboz ShoobiDooBear Unikornis igazán tökéletes választás egy elsős vagy alsós iskolásnak. Mivel a doboz elválasztó résszel rendelkezik, így higénikusan csomagolhatunk gyermekünknek a szendvics mellé gyümölcsöt is.
4.490 Ft

HorseShoeBear ergobag Uzsonnás doboz, Lovas

Raktáron
A rózsaszín ergobag Uzsonnás doboz HorseshowBear, olyan kiegészítő termék a HorshoeBear táskacsaládnak, melybe beletehetjük gyermekünk szendvicsét. Ráadásul rendelkezik egy elválasztó résszel, így a szendvics mellett gyümölcsöt vagy zöldség darabkákat is mellé tehetünk .
4.490 Ft
Az oldal tetejére