Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Hungarian hu
Deutsch en

Ergobag uzsonnás doboz

Raktáron
A klasszikus kék színű, rendőrautóval díszített ergobag uzsonnásdoboz Bluelight kényelmesen belefér az ergobag iskolatáska és hátizsák első rekeszébe. Elválasztó rekeszeknek köszönhetően nem csak szendvicset, de gyümölcsöket is tehetünk egymás mellé.
4.490 Ft
Raktáron
A rózsaszín ergobag Uzsonnás doboz NightCrawlBear rendelkezik egy elválasztó résszel, így a szendvics mellett gyümölcsöt vagy zöldség darabkákat is mellé tehetünk .
4.490 Ft
Raktáron
Az ergobag uzsonnás doboz LiBearo, Focis az elsős vagy alsós fiúknak ajánljuk. Méretével tökéletesen illeszkedik a az ergobag táskákhoz. Az uszonnás doboz belsejében választó rekesz gondoskodik a többféle étel higénikus elválasztásáról.
4.490 Ft
Raktáron
Dinós uzsonnásdoboz alsós fiúknak, melyben elférnek a szendvicsek mellett gyümölcsdarabok is, köszönhetően az elválasztó rekesznek.
4.490 Ft
Raktáron
Az ergobag uzsonnásdoboz ShoobiDooBear Unikornis igazán tökéletes választás egy elsős vagy alsós iskolásnak. Mivel a doboz elválasztó résszel rendelkezik, így higénikusan csomagolhatunk gyermekünknek a szendvics mellé gyümölcsöt is.
4.490 Ft
Raktáron
A rózsaszín ergobag Uzsonnás doboz HorseshowBear, olyan kiegészítő termék a HorshoeBear táskacsaládnak, melybe beletehetjük gyermekünk szendvicsét. Ráadásul rendelkezik egy elválasztó résszel, így a szendvics mellett gyümölcsöt vagy zöldség darabkákat is mellé tehetünk .
4.490 Ft