Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Satch Match hátizsák felsősöknek, tiniknek, sportolóknak!

Satch Match hátizsák állítható háttámlával és külön labdatartóval ideális választás sportolásra!
Rendezés:

Bloomy Breeze Satch Match iskolatáska , felsősöknek

Raktáron

A Satch  Match Bloomy Breeze iskolatáskát, azoknak a gyermekeknek ajánljuk, akiknek 1,4 m-1,8 m közötti testmagasságuk van. 

Maximálisan kielégíti egy felsős, középiskolás gyermek igényét, praktikus tereivel megkönnyíti a mindennapi használatot. A táska a 30 l űrtartalom mellett plusz 5 l űrtartalommal rendelkezik, mely egy cipzár segítségével átalakítható. 100% PET palack felhasználásával készült a táska.

2020-as modell
Űrtartalom: 30 l + 5 l

 

49.990 Ft

Off Road Satch Match sport hátizsák, felsős iskolatáska

Raktáron

A Satch match hátizsák Off Road olyan iskolatáska felsősöknek illetve középiskolásoknak, mely alkalmas a napi iskolai felszerelés tárolása mellett a fiatalok egyéb technikai felszerelésének, így a tablet és a mobil elhelyezésére is

Ráadásul a táska egy 5 literes plusz rekesszel is rendelkezik, mely alkalmas a labdák, bukósisakok tárolására. Állítható háttámlával rendelkezik 140 és 180 cm között, így az ergonomikus hátrész tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához. A felső mell-csat és az alsó derék-csat alkalmassá teszi a felhasználását túrákhoz, hétvégi kirándulásokhoz vagy akár sportoláshoz. Sőt! A táskán található fülhallgató kimenet gondoskodik arról, hogy a gyermeknek kedvenc zenéjéről se kelljen lemondania.

mérete: 30 l +5 l

46.990 Ft

Fresh Crush Satch Match felsős iskolatáska, sport hátizsák

Előrendelhető

Zöld, háromszöges, kamasz hátizsák, labdatartóval

A Satch match iskolatáska - hátizsák - Fresh Crush olyan iskolatáska felsősöknek illetve középiskolásoknak, mely alkalmas a napi iskolai felszerelés tárolása mellett a fiatalok egyéb technikai felszerelésének, így a tablet és a mobil elhelyezésére is. Ráadásul a táska 5 l-es plusz rekesszel is rendelkezik, mely alkalmas a labdák, bukósisakok tárolására. Állítható háttámlával rendelkezik a gyermek 140 és 180 cm közötti magasságához, így az ergonomikus hátrész tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához. A felső mell-csatt és az alsó derék-csatt alkalmassá teszi a felhasználását túrákhoz, hétvégi kirándulásokhoz vagy akár sportoláshoz. Sőt! A táskán található fülhallgató kimenet gondoskodik arról, hogy a gyermeknek kedvenc zenéjéről se kelljen lemondania.

mérete: 30 l + 5 l

 

46.990 Ft

Blue Crush Satch Match felsős iskolatáska, sport hátizsák

Előrendelhető

A Satch match iskolatáska - hátizsák - Blue Crush olyan iskolatáska felsősöknek illetve középiskolásoknak, mely alkalmas a napi iskolai felszerelés tárolása mellett a fiatalok egyéb technikai felszerelésének, így a tablet és a mobil elhelyezésére is.

Ráadásul a táska 5 l-es plusz rekesszel is rendelkezik, mely alkalmas a labdák, bukósisakok tárolására. Állítható háttámlával rendelkezik a gyermek 140 és 180 cm közötti magasságához, így az ergonomikus hátrész tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához. A felső mellcsat és az alsó derékcsat alkalmassá teszi a felhasználását túrákhoz, hétvégi kirándulásokhoz vagy akár sportoláshoz. Sőt! A táskán található fülhallgató kimenet gondoskodik arról, hogy a gyermeknek kedvenc zenéjéről se kelljen lemondania.

mérete: 30 l + 5 l

 

49.990 Ft
Az oldal tetejére