Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Satch Pack hátizsák tiniknek!

A Satch Pack iskolatáska olyan felsős iskolatáska, mely állítható háttámlával rendelkezik a gyermek 140-180 cm testmagassága között.
Rendezés:

Mystic Nights Satch Pack felsős hátizsák, 10-16 éveseknek

Előrendelhető

Fekete alapon lila-pink virágok, igazán csajos ergonomikus iskolatáska


A Mystic Nights Satch Pack jellemzői:

 • 1,4-1,8 m testmagasság között állítható háttámla
 • túrahátizsák szisztéma
 • kivehető széles derék csat és mellkas csat
 • szellőző hátrész
 • 30 liter űrtartalom
 • több belső rekesz
 • 100% PET palackból készült
41.990 Ft

Green Steel Satch Pack iskolatáska, hátizsák

Előrendelhető

A Satch Pack Green Steel  iskolatáska felsősöknek, illetve középiskolásoknak készült Ergobag termék.

Ez az iskolatáska alkalmas a napi iskolai felszerelés tárolása mellett a fiatalok egyéb technikai felszerelésének, így a tablet és a mobiltelefon elhelyezésére is.  A táskán fülhallgató kimenet is van, így nem szükséges a gyermeknek  kézben hordoznia  a zenelejátszót, telefont.

A Satch iskolatáskának állítható háttámlája van, ezért megfelel a gyermekeknek 140 cm-től 180 cm magasságig, ezért több éven át tudják az előnyös funkcióknak megfelelően használni a tanulók.

Az ergonomikusan kialakított hátitáskák a súlyt a vállakról a medencére helyezik át, bár az ergonomikus hátrész tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához, de még sem terheli a vállakat és a gerincet.

A felső mell-csatt és az alsó derék-csatt  stabilan rögzíthetővé teszi az iskolatáskát a háton. Mind elől, mind hátul van fényvisszaverő réteg a hátizsákon.

Méretek: 30 x 22 x 45 cm, 1200 g, 30 l.

Anyaga: 25 db 0,5 literes PET palack újrafelhasználásával készült

37.990 Ft

Space Race Satch Pack felsős iskolatáska, hátizsák

Raktáron

Space Race hátizsák nemcsak állítható háttámlával rendelkezik, rajta van az egész világűr!

Satch pack Space Race hátizsákot felsős illetve középiskolás diákoknak tervezték,mivel alkalmas a napi iskolai felszerelés tárolása mellett a fiatalok egyéb technikai felszerelésének, így a tablet és a mobil elhelyezésére is. A háttámla 140 és 180 cm között állítható, így az ergonomikus hátrész tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához. A felső mell-csatt és az alsó derék-csatt alkalmassá teszi a felhasználását túrákhoz, hétvégi kirándulásokhoz vagy akár sportoláshoz. Sőt! A táskán található fülhallgató kimenet gondoskodik arról, hogy a gyermeknek kedvenc zenéjéről se kelljen lemondania.

mérete : 30*22*45 cm ,30 L
súly : 1200 g

41.990 Ft

Disco Frisco Satch Pack felsős hátizsák, iskolatáska

Raktáron

A Disco Frisco Satch pack iskolatáska alkalmas a napi iskolai felszerelés tárolása mellett a fiatalok egyéb technikai felszerelésének, így a tablet és a mobil elhelyezésére is. 

Állítható háttámlával rendelkezik a gyermek 140 és 180 cm, így az ergonomikus hátrész tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához. A felső mell-csatt és az alsó derék-csatt alkalmassá teszi a felhasználását túrákhoz, hétvégi kirándulásokhoz vagy akár sportoláshoz. Sőt! A táskán található fülhallgató kimenet gondoskodik arról, hogy a gyermeknek kedvenc zenéjéről se kelljen lemondania.

mérete : 30*22*45 cm ,30 liter
súly : 1200 g

41.990 Ft

Deep Rose Satch Pack iskolatáska

Raktáron

A Deep Rose Satch pack iskolatáska ideális választás az 4.-8. osztályos korig, hiszen a háttámlája állítható 1,4-1,8 m testmagasság között.

Több rekesz gondoskodik arról, hogy minden a helyére kerüljön. Derék csatja, mely levehető illetve mellkas csatja miatt a teher lekerül a gyermek gerincoszlopáról. A táska 100% újrahasznosított PET palack felhasználásával készült.

41.990 Ft

Bloomy Breeze Satch Pack felsős iskolatáska, 10-16 éveseknek

Előrendelhető

A Bloomy Breeze olyan felsős hátizsák, mely állítható háttámlával rendelkezik a gyermek 1,4-1,8 m testmagassága között
 A táska űrtartalma 30 liter, így kielégíti egy felső osztályos vagy középiskolás igényeit akár iskolaszer, akár sportszer pakolásánál. A táskának a kialakításánál túrahátizsák kialakítást vettek figyelembe, így derék- és mellkas csat is gondoskodik arról, hogy a teher viselése lekerüljön a gyermek gerincoszlopáról. A derék csat rész könnyen eltávolítható is.
A Bloomy Breeze Satch hátizsák jellemzői: 

 • 1100 g
 • 30 liter űrtartalom
 • 4.-10. osztályos gyermeknek ajánlott
 • állítható háttámla 1,4-1,8 m testmagasság között
 • több belső rekesz
 • 100% újrahasznosított PET palackból készült anyag
 • kivehető derék csat
 • mellkas csat
 • ideális sportolásra, iskolába
41.990 Ft

Black Reef Satch pack felsős hátizsák, limitált

Előrendelhető

Különleges felsős hátizsák, mely állítható háttámlával rendelkezik a gyermek 1,4-1,8 m testmagassága között!


A táska különlegességét az adja, hogy a kiképzésénél a külső részén karabiner rögzíti a fekete zsinórt, ezzel mind kinézetében, mind színvilágában egyediséget közvetít. A táska űrtartalma 30 liter, így kielégíti egy felső osztályos vagy középiskolás igényeit akár iskolaszer, akár sportszer pakolásánál. A táskának a kialakításánál túrahátizsák kialakítást vettek figyelembe, így derék- és mellkas csat is gondoskodik arról, hogy a teher viselése lekerüljön a gyermek gerincoszlopáról. A derék csat rész könnyen eltávolítható is.


A Black Reef Satch Pack hátizsák jellemzői: 

 • 1100 g
 • 30 liter űrtartalom
 • 4.-10. osztályos gyermeknek ajánlott
 • állítható háttámla 1,4-1,8 m testmagasság között
 • több belső rekesz
 • 100% újrahasznosított PET palackból készült anyag
 • karabiner
 • kivehető derék csat
 • mellkas csat
 • ideális sportolásra, iskolába
54.990 Ft

Nordic Blue Satch Pack felsős iskolatáska

Előrendelhető

Skandináv stílusú hátizsák tini és kamasz fiúknak: Satch Pack Nordic Blue limitált kiadás

A Satch Pack Nordic Blue olyan skandináv stílusú ergonomikus hátizsák fiúknak, mely megtestesíti a skandináv divatot a fiatalok körében a letisztult színekkel és formákkal. Elegáns bőr kiegészítője a pántoknál harmonizál a hátizsák stílusával. A Satch Pack táskák felsősöknek illetve 140 cm magasabb gyermekeknek ideális választás iskolába, sportolásra, kirándulásra. Ergonomikus hátrésszel rendelkezik, hiszen a háttámla a gyermek 1,4-1,8 m testmagassága között állítható. A hátizsák levehető derékpánttal és mozgatható mellkaspánttal rendelkezik. Mint minden Satch táska, ez a modell is 100% újrahasznosított PET palackból készült.
A táska űrtartalma 30 l, súlya 1100 g.

49.990 Ft

Nordic Rose Limitált Satch Pack felsős iskolatáska

Előrendelhető

Elegáns halvány szín, letisztult forma és design, bőr kiegészítők: ÚJ Satch Pack Nordic Rose Limitált kiadás

A Satch Pack Nordic Rose olyan elegáns hátizsák lányoknak, mely megtestesíti a skandináv divatot a fiatalok körében a letisztult színekkel és formákkal. Elegáns bőr kiegészítője a pántoknál harmonizál a hátizsák stílusával. A Satch Pack táskák felsősöknek illetve 140 cm magasabb gyermekeknek ideális választás iskolába, sportolásra, kirándulásra. Ergonomikus hátrésszel rendelkezik, hiszen a háttámla a gyermek 1,4-1,8 m testmagassága között állítható. A hátizsák levehető derékpánttal és mozgatható mellkaspánttal rendelkezik. Mint minden Satch táska, ez a modell is 100% újrahasznosított PET palackból készült.
A táska űrtartalma 30 l, súlya 1100 g.

49.990 Ft

Aloha Mint Satch Pack felsős iskolatáska

Előrendelhető

 Aloha Mint Satch Pack hátizsákot felsős illetve középiskolás lányoknak tervezték, mivel alkalmas a napi iskolai felszerelés tárolása mellett a fiatalok egyéb technikai felszerelésének, így a tablet és a mobil elhelyezésére is. 

Állítható háttámlával rendelkezik 140 és 180 cm között, így az ergonomikus hátrész tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához. A felső mell-csat és az alsó derék-csat alkalmassá teszi a felhasználását túrákhoz, hétvégi kirándulásokhoz vagy akár sportoláshoz. Sőt! A táskán található fülhallgató kimenet gondoskodik arról, hogy a gyermeknek kedvenc zenéjéről se kelljen lemondania.

mérete : 30*22*45 cm ,30 l
súly : 1200 g

41.990 Ft

Blue Compass Satch Pack felsős iskolatáska

Előrendelhető

Blue Compass Satch pack hátizsák vagány megjelenés mellett állítható háttámlával rendelkezik

A hátizsákot felsős illetve középiskolás fiúknak tervezték, mivel alkalmas a napi iskolai felszerelés tárolása mellett a fiatalok egyéb technikai felszerelésének, így a tablet és a mobil elhelyezésére is. Állítható háttámlával rendelkezik a gyermek 140 és 180 cm, így az ergonomikus hátrész tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához. A felső mell-csatt és az alsó derék-csatt alkalmassá teszi a felhasználását túrákhoz, hétvégi kirándulásokhoz vagy akár sportoláshoz. Sőt! A táskán található fülhallgató kimenet gondoskodik arról, hogy a gyermeknek kedvenc zenéjéről se kelljen lemondania.

mérete : 30*22*45 cm ,30 l
súly : 1200 g

41.990 Ft

Phantom Satch pack sport hátizsák, felsős iskolatáska

Raktáron

Satch Pack Phantom hátizsák vagány megjelenése mellett állítható háttámlával rendelkezik

Satch pack Phantom hátizsákot felsős illetve középiskolás fiúknak tervezték, mivel alkalmas a napi iskolai felszerelés tárolása mellett a fiatalok egyéb technikai felszerelésének, így a tablet és a mobil elhelyezésére is. Állítható háttámlával rendelkezik a gyermek 140 és 180 cm magasságához, így az ergonomikus hátrész tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához. A felső mell-csat és az alsó derék-csat alkalmassá teszi a felhasználását túrákhoz, hétvégi kirándulásokhoz vagy akár sportoláshoz. Sőt! A táskán található fülhallgató kimenet gondoskodik arról, hogy a gyermeknek kedvenc zenéjéről se kelljen lemondania.

mérete : 30*22*45 cm ,30 l
súly : 1200 g

39.990 Ft
Az oldal tetejére