Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Satch tolltartó felsősöknek

A satch tolltartó ideális iskolai felszerelés a felsőosztályos vagy középiskolás gyermeknek.
Rendezés:

Next Level Satch tolltartó

Raktáron

A Satch Next Level tolltartót  pont egy tini igényeinek találták ki!

Néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik arról, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22 x 10 x 6 cm

6.990 Ft

Lazy Daisy Satch tolltartó

Raktáron

A Lazy Daisy Satch tolltartó vagány színvilágú tolltartó iskolásoknak

Jellemzői:

  • 3 PET palack újrahasznosításával készült
  • mérete:22*6*10 cm
  • kihajtható részt tartalmaz háromszög vonalzóval, órarenddel
  • gumizott rész ceruzáknak, "bedobálós" rész körzőnek, egyéb tollaknak
  • cipzározott belső zseb
     
6.990 Ft

Toxic Yellow Satch Tolltartó

Előrendelhető

A Toxic Yellow Satch tolltartót egy tini igényeinek találták ki: néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.
méret : 22x10x6 cm 

 

6.990 Ft

Green Steel Satch Tolltartó

Raktáron

A Satch Green Steel tolltartót  pont egy tini igényeinek találták ki : néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22x10x6 cm

6.490 Ft

Deep See Satch Tolltartó

Raktáron

A Satch tolltartó Deep Seet pont egy tini igényeinek találták ki : néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22x10x6 cm

 

6.490 Ft

Fire Phantom Satch tolltartó

Raktáron
A Satch tolltartó Fire Phantomot pont egy tini igényeinek találták ki : néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.  méret : 22x10x6 cm
6.990 Ft

Bloomy Breeze Satch Tolltartó

Előrendelhető

A Bloomy Breeze Satch tolltartót egy tini igényeinek találták ki: néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.
méret : 22 x 10 x 6 cm 

 

6.990 Ft

Botanic Blush Satch Tolltartó

Raktáron

A Botanic Blush Satch tolltartót egy tini igényeinek találták ki: néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.
méret : 22 x 10 x 6 cm 

 

6.990 Ft

Berry Bash Satch tolltartó

Raktáron

A Berry Bash Satch tolltartó pont egy tini igényeinek találták ki: néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22 x 10 x 6 cm

6.990 Ft

Deep Rose Satch tolltartó

Előrendelhető
A Deep Rose Satch tolltartó praktikus tolltartó gyermekünknek, hiszen tartalmaz mind gumis, rendszerező részt, ahova be lehet tenni az írószereket, illetve "bedobálós" részt is, ahol még akár egy körző készlet, olló is elfér.
6.990 Ft

Nordic Blue Tolltartó

Előrendelhető
"Bedobálós" tolltartó tiniknek, mely remekül illeszkedik a Nordic Blue Satch termék családhoz.
8.490 Ft

Nordic Rose Satch tolltartó

Előrendelhető
Kellemes pasztell színben, limitált kiadásban kapható a Nordic Rose Satch tolltartó. Praktikus használata miatt a tinik kedvence, hiszen nem csak egy "bedobálós" rész van, hanem rendszerezve is be lehet tenni az írószereket a tolltartóba.
8.490 Ft
Az oldal tetejére