Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Melyik iskolatáska formát válasszam? A klasszikust vagy a hátizsák formát?

Melyik iskolatáska formát válasszam? A klasszikust vagy a hátizsák formát?
Az ergobag kétféle iskolatáska formával rendelkezik: ergobag cubo, mely egy klasszikus merevfalú változat vagy az ergobag prime, mely hátizsák forma.  Íme az összehasonlítás, melyik iskolatáska típus mit tud!

1,  Zár
Mindkét típusnak mágneszára van! Míg a cubo táskának kerek forma, addig a prime-nak ellentétes irányba eltolható, könnyen nyitható és zárodó mágneszárja van.

2, Háttámla
Mindkét táskának ÁLLÍTHATÓ a háttámlája 1-1,5m testmagasságra. Levegőző hátrésze kényelmes viseletet biztosít, míg mindkét táska formán meglévő derék csat leveszi a teher kb 80%-át a geincoszlopról és átteszi a stabilabb csípőre. A mellkas csat, mely szintén mindkét formán megtalálható, meggátolja a vállpántok leesését. ( Bővebben a háttámláról ITT>> )

3, Matricák
A cubo formához 4 darab matrica, a prime táskához 2 darab matrica tartozik. A matricák könnyen levehetőek, cserélhetőek a tépőzáras felüleltnek köszönhetően. 

4, Űrtartalom
A cubo táska 19 literes, míg a prime táska 20 literes. 

5, Egyedi tulajdonságok
A cubo iskolatáska kiegészíthető oldalzsebekkel, így kulacsot akár ezekbe a zsebekbe is tehetünk.
A prime iskolatáskához hozzácsatolható tornazsákok kaphatóak, a cubohoz - Magyarországon - nem lehet kapni hozzácsatolható tornazsákot, csak egyedi kérésre.
További részletek ITT >>
 

6, Szettek
2022-es évtől az ergobag prime iskolatáskák elsősorban 3-as szettben lesznek elérhetőek, melyek az iskolatáska mellett töltött tolltartót és tornazsákot is tartalmaz.
PRIME SZETTEK ITT>>
Az ergobag cubo szetteket - elsősorban - előrendelésre tudjuk szállítani, mely a megrendelést követően 2-3 hét szállítási időt jelent.
ELŐRENDELÉS ITT>>