Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért jó a gyereknek?

Miért jó választás az ergobag iskolatáska gyermekednek?
Az ergobag iskolatáskának 3 alappillére van:

  100% ERGONÓMIA: ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA   
  Egyszerre kombinálja az ergonomikus designt minden olyan szükséges követelménnyel,  amire egy alsós iskolásgyereknek szüksége lehet. Az ergobag  iskolatáska biztosítja a tökéletes illeszkedést , követve a gyermek növekedésének magasságát. Az iskolatáska állítható háttámlával rendelkezik a gyermek 110-150 cm testmagassága között. 
A Your-Size-System, a háttámla beállítása mellett, a pántok méretre állítását is lehetővé teszi. Így illeszkedik a táska a háthoz.  

  100% ÚJRAHASZNOSÍTOTT TERMÉK 
Nagyon fontos számunkra a környezetünk védelme. Az ergobag Iskolatáska 100% PET Palackból készült. Így a műanyag hulladék új szerepet kap, miközben a természetes  környezetet megóvjuk. Összehasonlítva a hagyományos gyártási metódussal  a szennyvíz 20 %-kal  kevesebb, míg a felhasznált energia fogyasztás 50 %-kal. A táskáinkhoz 2011 óta 158 millió PET palackot ( 0,5 literes) használtunk fel !

  100% EGYEDISÉG: CSERÉLHETŐ MATRICÁK 
Minden ergobag iskolatáskát úgy tervezték , hogy illeszkedjen az egyedi ízléshez. A változtatható design a ráragasztható matricának lehet köszönni. Fedezd fel a több, mint 25 féle tematikus matrica szetteket!

 

2022-es ergobag kollekció ITT>>  Ergonomikus iskolatáska szett, Ergobag iskolatáska szett - ergonómikus-iskolatáska.hu (ergonomikus-iskolataska.hu)