WNC-376106
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Miért jó az ergobag tolltartó ?

Miért jó az ergobag tolltartó ? Az iskolatáska mellett a legfőbb iskolai felszerelés a tolltartó. Nagy választék található a piacon, de nézzük meg milyen szempontok miatt ajánljuk az Ergobag tolltartót!
  • ​Az Ergobag tolltartó átlátható ! Az Ergobag tolltartó nem emeletes, hanem szimpla. Ennek az az előnye, hogy a gyermek könnyen megtalálja a keresett írószert. Így mikor a tanárnő kéri, hogy vegyék elő az aktuális ceruzát, tollat, sokkal gyorsabban veszi elő a tolltartóból, miint az emeletes tartóból.
  • Az Ergobag tolltartó könnyű ! Mivel nem emeletes a tolltartó, pont annyi ceruzát és egyéb írószert tartalmaz, mint amennyire szükség van a gyermeknek. Így nem nehezebb a szükséges méretnél.
  • Az Ergobag tolltartó kiváló minőségű írószereket tartalmaz ! A tolltartóban Lyra márkájú színes ceruza - vékonyabb, háromszög alakú  , illetve színes ceruza - vastagabb, háromszög alakú található. Kiváló minősége miatt nemcsak élmény a rajzolás, hanem az alsós gyermeknek könnyebb a ceruzafogása.
  • Mindennek meg van a helye ! Nemcsak a ceruzáknak van helye, hanem belefér a tolltartóba a radír, hegyező és vonalzó is. Ráadásul a hegyezőnek van egy kis tartálya, amivel a gyermek órák alatt is - külön piszok nélkül - elvégezheti a ceruza hegyezését!
Tartalomhoz tartozó címkék: ergonómia praktikusság