Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért válaszd az ergobag prime iskolatáska szettet elsős gyermekednek?

Miért válaszd az ergobag prime iskolatáska szettet elsős gyermekednek?

Az ergobag iskolatáska szett viselésénél a funkcionalitás és a design, valamint a praktikum magas fokon jelenik meg.
Milyen tulajdonságai miatt vált TOP1 márkává a német piacon, és hogyan lehetséges, hogy valóban ez az iskolatáska alkalmas arra, hogy a gyermek az alsó osztályokban tudja hordani? A cikk többek között ezekre a kérdésekre is választ ad.

    Az ergobag iskolatáska 10 éve Németországban 3 fiatal srác találta ki, aki szeretett túrázni, kirándulni. A táska funkcionalitásába így ötvözték a túrahátizsák koncepcióját, azaz minél kevesebb terhet tegyenek a gyermek gerincoszlopára. Ezt úgy érték el, hogy a táskán megtalálható egy derék csatt illetve mellkas csat is. Ezzel a lehető legnagyobb teher lekerül - a még fejlődésben levő -  gerincoszlopról, és áttevődik a csípőre illetve a vállra.
Mivel a gyermek ebben a 4 évben kb 20-25 cm növekszik, így a hátrész kialakításánál állítható háttámlát terveztek. Ezáltal az ergobag iskolatáska valóban együtt "nő" gyermekünkkel 1-1,5 m testmagassága között.
     Természetesen 4 év alatt nagyon megváltozik gyermekünk érdeklődése, így míg az első osztályos fiúnkat érdeklik a dinók, vagy robotok, addig egy harmadik, negyedik osztályos gyermek a versenyautók vagy az utcai sportok ( pl biciklizés, gördeszkázás) iránt érdeklődik. Az ergobag iskolatáska design része változtatható, így egyszerűen levehető tépőzáras matricáit bármikor lecserélhetjük más témájú matricákra.
      A prime szettek legtöbbjéhez tartozik egy tornazsák, melynek "különlegessége" abban rejlik, hogy az iskolatáskához csatolható, így a gyermek kezei szabadon maradnak, amikor iskolába megy. Ez szintén a praktikum miatt fontos, hiszen biztonságosan közlekedhet akár biciklivel vagy rollerrel is.
A prime szett további része egy töltött tolltartó, mely színes Lyra ceruzákat ( vékony és vastag), grafit ceruzát, "tartályos" hegyezőt és radírt valamint 15cm-es vonalzót is tartalmaz.

NÉZD MEG AZ ERGOBAG ISKOLATÁSKA SZETTEKET>>>

 

Tartalomhoz tartozó címkék: ergonómia iskolakezdés praktikusság
Az oldal tetejére
-->