Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért válaszd az ergobag prime iskolatáska szettet elsős gyermekednek?

Miért válaszd az ergobag prime iskolatáska szettet elsős gyermekednek?

Az ergobag iskolatáska szett viselésénél a funkcionalitás és a design, valamint a praktikum magas fokon jelenik meg.
Milyen tulajdonságai miatt vált TOP1 márkává a német piacon, és hogyan lehetséges, hogy valóban ez az iskolatáska alkalmas arra, hogy a gyermek az alsó osztályokban tudja hordani? A cikk többek között ezekre a kérdésekre is választ ad.

1. MAXIMÁLIS ERGONÓMIA

    Az ergobag iskolatáska 10 éve Németországban 3 fiatal srác találta ki, aki szeretett túrázni, kirándulni. A táska funkcionalitásába így ötvözték a túrahátizsák koncepcióját, azaz minél kevesebb terhet tegyenek a gyermek gerincoszlopára. Ezt úgy érték el, hogy a táskán megtalálható egy derék csat illetve mellkas csat is. Ezzel a lehető legnagyobb teher lekerül - a még fejlődésben levő -  gerincoszlopról, és áttevődik a csípőre illetve a vállra.
Mivel a gyermek ebben a 4 évben kb 20-25 cm növekszik, így a hátrész kialakításánál állítható háttámlát terveztek. Ezáltal az ergobag iskolatáska valóban együtt "nő" gyermekünkkel 1-1,5 m testmagassága között.

Szintén kényelmi rész, hogy a táska levegőző hátrésze miatt, kényelmesen hordható minden évszakban.

Több pánt is gondoskodik, hogy a táska megfelelően illeszkedjen a háthoz. Erről részletesebb leírást itt talál>>

A háttámla beállításáról bővebben itt találsz útmutatót >>

2. Változtatható design - Kletties matricák

     A 4 alsós iskolai év alatt nagyon megváltozik gyermekünk érdeklődése, így míg az első osztályos fiúnkat érdeklik a dinók, vagy robotok, addig egy harmadik, negyedik osztályos gyermek a versenyautók vagy az utcai sportok ( pl biciklizés, gördeszkázás) iránt érdeklődik. Az ergobag iskolatáska design része változtatható, így egyszerűen levehető tépőzáras matricáit bármikor lecserélhetjük más témájú matricákra.
A prime iskolatáskák 2 darab matricát tartalmaznak, de érdemes figyelni a szettek tartalmát, mert több szett esetén ajándékba adunk matricákat is.

3, Hozzácsatolható tornazsák
      A prime szettek legtöbbjéhez tartozik egy tornazsák, melynek "különlegessége" abban rejlik, hogy az iskolatáskához csatolható, így a gyermek kezei szabadon maradnak, amikor iskolába megy. Ez szintén a praktikum miatt fontos, hiszen biztonságosan közlekedhet akár biciklivel vagy rollerrel is.

4, Lyra ceruzákkal töltött tolltartó

A prime szett további része, több esetben, egy töltött tolltartó, mely színes Lyra ceruzákat ( vékony és vastag), grafit ceruzát, "tartályos" hegyezőt és radírt valamint 15cm-es vonalzót is tartalmaz.

5, Hasznos kiegészítők
Az iskolatáska szett mellé több kiegészítőt, kulacsot, uzsonnás dobozt és egyéb hasznos kiegészítőket is választhatsz!
 

6, 100% újrahasznosított termék
Az ergobag kiemelten figyel arra, hogy a gyártás során óvja környezetét. Ezért is kapott az iskolatáska Bluesign minősítést.
Ugyanakkor a táskák mindegyike 100% PET palack újrahasznosított termék. 

7. 3 év garancia
Fontos , hogy prémium szolgáltatást nyújtsunk a táska mellé, így a szokásos 2 év garanciát az ergobag gyártója plusz 1 évvel megtoldotta.

NÉZD MEG AZ ERGOBAG ISKOLATÁSKA SZETTEKET>>>