Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Satch

Rendezés:

Bloomy Breeze Satch Match iskolatáska , felsősöknek

Raktáron

A Satch  Match Bloomy Breeze iskolatáskát, azoknak a gyermekeknek ajánljuk, akiknek 1,4m-1,8m közötti testmagasságuk van. 
Maximálisan kielégíti egy felsős, középiskolás gyermek igényét, praktikus tereivel megkönnyíti a mindennapi használatot. A táska a 30l űrtartalom mellett plusz 5 l űrtartalommal rendelkezik, mely egy cipzár segítségével átalakítható. 100% PET palack felhasználásával készült a táska.

2020-as modell.
Űrtartalom: 30l + 5 l
 

49.990 Ft

Toxic Yellow Satch Tolltartó

Raktáron

A Toxic Yellow Satch tolltartót egy tini igényeinek találták ki: néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.
méret : 22x10x6 cm 

 

6.990 Ft

Green Steel Satch Tolltartó

Raktáron

A Satch Green Steel tolltartót  pont egy tini igényeinek találták ki : néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22x10x6 cm

6.490 Ft

Deep See Satch Tolltartó

Raktáron

A Satch tolltartó Deep Seet pont egy tini igényeinek találták ki : néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22x10x6 cm

 

6.490 Ft

Fire Phantom Satch tolltartó

Előrendelhető
A Satch tolltartó Fire Phantomot pont egy tini igényeinek találták ki : néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.  méret : 22x10x6 cm
6.990 Ft

Bloomy Breeze Satch Tolltartó

Raktáron

A Bloomy Breeze Satch tolltartót egy tini igényeinek találták ki: néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.
méret : 22x10x6 cm 

 

6.990 Ft

Botanic Blush Satch Tolltartó

Raktáron

A Botanic Blush Satch tolltartót egy tini igényeinek találták ki: néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.
méret : 22x10x6 cm 

 

6.990 Ft

Toxic Yellow Satch Pack felsős iskolatáska

Raktáron
A Toxic Yellow Satch pack iskolatáska ideális választás az 4.-8. osztályos korig, hiszen a háttámlája állítható 1,4-1,8m testmagasság között. Több rekesz gondoskodik arról, hogy minden a helyére kerüljön. Derék csatja, mely levehető illetve mellkas csatja miatt a teher lekerül a gyermek gerincoszlopáról. A táska 100% újrahasznosított PET palack felhasználásával készült.
39.990 Ft

Green Steel Satch Pack iskolatáska, hátizsák

Raktáron

A Satch Pack Green Steel  iskolatáska felsősöknek, illetve középiskolásoknak készült Ergobag termék.

Ez az iskolatáska alkalmas a napi iskolai felszerelés tárolása mellett a fiatalok egyéb technikai felszerelésének, így a tablet és a mobiltelefon elhelyezésére is.  A táskán fülhallgató kimenet is van, így nem szükséges a gyermeknek  kézben hordoznia  a zenelejátszót, telefont.

A Satch iskolatáskának állítható háttámlája van, ezért megfelel a gyermekeknek 140 cm-től 180 cm magasságig, ezért több éven át tudják az előnyös funkcióknak megfelelően használni a tanulók.

Az ergonomikusan kialakított hátitáskák a súlyt a vállakról a medencére helyezik át, bár az ergonomikus hátrész tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához, de még sem terheli a vállakat és a gerincet.

A felső mell-csatt és az alsó derék-csatt  stabilan rögzíthetővé teszi az iskolatáskát a háton. Mind elől, mind hátul van fényvisszaverő réteg a hátizsákon.

Méretek: 30 x 22 x 45 cm, 1200 g, 30 l.

Anyaga: 25 db 0,5 literes PET palack újrafelhasználásával készült

37.990 Ft

Space Race Satch Pack felsős iskolatáska, hátizsák

Raktáron

Space Race hátizsák nemcsak állítható háttámlával rendelkezik, rajta van az egész világűr!

Satch pack Space Race hátizsákot felsős illetve középiskolás diákoknak tervezték,mivel alkalmas a napi iskolai felszerelés tárolása mellett a fiatalok egyéb technikai felszerelésének, így a tablet és a mobil elhelyezésére is. A háttámla 140 és 180 cm között állítható, így az ergonomikus hátrész tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához. A felső mell-csatt és az alsó derék-csatt alkalmassá teszi a felhasználását túrákhoz, hétvégi kirándulásokhoz vagy akár sportoláshoz. Sőt! A táskán található fülhallgató kimenet gondoskodik arról, hogy a gyermeknek kedvenc zenéjéről se kelljen lemondania.

mérete : 30*22*45 cm ,30 L
súly : 1200 g

39.990 Ft

Berry Bash Satch Klatsch

Raktáron
Lányoknak neszesszer, mely harmónikusan illeszkedik a Berry Bash táska családhoz.
4.990 Ft

Berry Bash Satch tolltartó

Raktáron

A Berry Bash Satch tolltartó pont egy tini igényeinek találták ki: néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22x10x6 cm

6.990 Ft
Az oldal tetejére