Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Satch

Rendezés:

Satch tolltaró Breezer

Raktáron

A Satch tolltartó Breezer ideális tolltartó felsősnek. Külön rész gondoskodik arról, hogy a gyakrabban használt írószereket ( toll, ceruza ) a gyermek a helyére rögzítse. Emellett az alsó részben tárolhatja a gyermek a kiegészítő írószereket ( körző, radír).

méret : 23*9*6 cm

4.990 Ft 2.990 Ft

Satch Sportzsák - Berry Carry

Raktáron

A Satch sportzsák Berry Carry ideális tornaórai felszerelés vagy egyéb sport tréning ruha tárolására. A táska egy nagyobb, cipzározható résszel rendelkezik. A termék esőálló anyagból készült . Ideális egy napos kirándulásra, sportoláshoz tiniknek.  

mérete : 33x1x44 cm, 12L, 200g

6.490 Ft 3.990 Ft

Satch sportzsák - Beach Leach

Raktáron

A Satch sportzsák Beach Leach ideális tornaórai felszerelés vagy egyéb sport tréning ruha tárolására. A táska egy nagyobb, cipzározható résszel rendelkezik. A termék esőálló anyagból készült . Ideális egy napos kirándulásra, sportoláshoz tiniknek.  

mérete : 33x1x44 cm, 12L, 200g

6.490 Ft 3.990 Ft

Flash Hopper Satch tolltartó

Előrendelhető

A Satch tolltartó Flash Hoppert pont egy tini igényeinek találták ki : néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22 x 10 x 6 cm

 

4.990 Ft

Ivy Blossom Satch tolltartó

Raktáron

A Satch tolltartó Ivy Blossom egy nagyon dekoratív tolltartó, ha Te is tini lány vagy !  Ráadásul minden fontos íróeszköznek megtalálod a helyét! Ha nincs túl sok időd, akkor meg csak egyszerűen rakjad bele a legnagyobb részbe a tollaid!

méret : 22 x 10 x 6 cm

4.990 Ft

Satch Klatsch neszesszer - Aloha Mint

Előrendelhető

A Satch Klatsch - Aloha Mint egy tiniknek kitalált neszesszer! Könnyen elfér benne egy rúzs vagy egy hajkefe, és a belső tükörnek köszönhetően bárhol vethet egy pillantást a hajára! 

mérete : 17,5 x 4 x 12,5 cm

4.990 Ft

Berry Bash Satch Klatsch neszesszer

Raktáron
Lányoknak neszesszer, mely harmonikusan illeszkedik a Berry Bash táska családhoz!
4.990 Ft

Satch táska esővédő - kék

Raktáron
Hirtelen óriási eső támad? Semmi gond! Csak ráteszem az esővédőt Satch táskámra és bent minden száraz marad.
4.990 Ft

Satch sportzsák - Airtwist

Előrendelhető

A Satch sportzsák Airtwist ideális tornaórai felszerelés vagy egyéb sport tréning ruha tárolására. A táska egy nagyobb, cipzározható résszel rendelkezik. A termék esőálló anyagból készült . Ideális egy napos kirándulásra, sportoláshoz tiniknek.  

mérete : 33x1x44 cm, 12L, 200g

6.490 Ft

Green Steel Satch Tolltartó

Előrendelhető

A Satch Green Steel tolltartót  pont egy tini igényeinek találták ki : néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22x10x6 cm

6.990 Ft

Deep Rose Satch tolltartó

Raktáron
A Deep Rose Satch tolltartó praktikus tolltartó gyermekünknek, hiszen tartalmaz mind gumis, rendszerező részt, ahova be lehet tenni az írószereket, illetve "bedobálós" részt is, ahol még akár egy körző készlet, olló is elfér.
6.990 Ft

Blackjack Satch tolltartó, töltetlen

Előrendelhető

A Satch  Black Jack tolltartót  pont egy tini igényeinek találták ki:

néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22 x 10 x 6 cm

6.990 Ft
Az oldal tetejére