Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Satch

Rendezés:

Next Level Satch tolltartó, felsős iskolásoknak

Raktáron

A Satch Next Level tolltartót  pont egy tini igényeinek találták ki!

Néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik arról, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22 x 10 x 6 cm

6.990 Ft

Lazy Daisy Satch tolltartó, felsős iskolásoknak

Raktáron

A Lazy Daisy Satch tolltartó vagány színvilágú tolltartó iskolásoknak

Jellemzői:

 • 3 PET palack újrahasznosításával készült
 • mérete:22*6*10 cm
 • kihajtható részt tartalmaz háromszög vonalzóval, órarenddel
 • gumizott rész ceruzáknak, "bedobálós" rész körzőnek, egyéb tollaknak
 • cipzározott belső zseb
   
6.990 Ft

Mystic Nights Satch Pack felsős hátizsák, 10-16 éveseknek

Előrendelhető

Fekete alapon lila-pink virágok, igazán csajos ergonomikus iskolatáska


A Mystic Nights Satch Pack jellemzői:

 • 1,4-1,8 m testmagasság között állítható háttámla
 • túrahátizsák szisztéma
 • kivehető széles derék csat és mellkas csat
 • szellőző hátrész
 • 30 liter űrtartalom
 • több belső rekesz
 • 100% PET palackból készült
41.990 Ft

Bloomy Breeze Satch Match iskolatáska , felsősöknek

Raktáron

A Satch  Match Bloomy Breeze iskolatáskát, azoknak a gyermekeknek ajánljuk, akiknek 1,4 m-1,8 m közötti testmagasságuk van. 

Maximálisan kielégíti egy felsős, középiskolás gyermek igényét, praktikus tereivel megkönnyíti a mindennapi használatot. A táska a 30 l űrtartalom mellett plusz 5 l űrtartalommal rendelkezik, mely egy cipzár segítségével átalakítható. 100% PET palack felhasználásával készült a táska.

2020-as modell
Űrtartalom: 30 l + 5 l

 

49.990 Ft

Toxic Yellow Satch Tolltartó

Előrendelhető

A Toxic Yellow Satch tolltartót egy tini igényeinek találták ki: néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.
méret : 22x10x6 cm 

 

6.990 Ft

Green Steel Satch Tolltartó

Raktáron

A Satch Green Steel tolltartót  pont egy tini igényeinek találták ki : néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22x10x6 cm

6.990 Ft

Deep See Satch Tolltartó

Raktáron

A Satch tolltartó Deep Seet pont egy tini igényeinek találták ki : néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.

méret : 22x10x6 cm

 

6.990 Ft

Fire Phantom Satch tolltartó

Raktáron
A Satch tolltartó Fire Phantomot pont egy tini igényeinek találták ki : néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.  méret : 22x10x6 cm
6.990 Ft

Bloomy Breeze Satch Tolltartó

Előrendelhető

A Bloomy Breeze Satch tolltartót egy tini igényeinek találták ki: néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.
méret : 22 x 10 x 6 cm 

 

6.990 Ft

Botanic Blush Satch Tolltartó

Raktáron

A Botanic Blush Satch tolltartót egy tini igényeinek találták ki: néhány gumis írószertároló mellett van egy nagy rekesz, ahova csak "bedobhatja " gyermekünk a ceruzát, tollat. Külön rekesz gondoskodik, hogy a háromszög vonalzót is legyen hova elpakolni.
méret : 22 x 10 x 6 cm 

 

6.990 Ft

Toxic Yellow Satch Pack felsős iskolatáska

Raktáron
A Toxic Yellow Satch pack iskolatáska ideális választás az 4.-8. osztályos korig, hiszen a háttámlája állítható 1,4-1,8m testmagasság között. Több rekesz gondoskodik arról, hogy minden a helyére kerüljön. Derék csatja, mely levehető illetve mellkas csatja miatt a teher lekerül a gyermek gerincoszlopáról. A táska 100% újrahasznosított PET palack felhasználásával készült.
41.990 Ft

Green Steel Satch Pack iskolatáska, hátizsák

Előrendelhető

A Satch Pack Green Steel  iskolatáska felsősöknek, illetve középiskolásoknak készült Ergobag termék.

Ez az iskolatáska alkalmas a napi iskolai felszerelés tárolása mellett a fiatalok egyéb technikai felszerelésének, így a tablet és a mobiltelefon elhelyezésére is.  A táskán fülhallgató kimenet is van, így nem szükséges a gyermeknek  kézben hordoznia  a zenelejátszót, telefont.

A Satch iskolatáskának állítható háttámlája van, ezért megfelel a gyermekeknek 140 cm-től 180 cm magasságig, ezért több éven át tudják az előnyös funkcióknak megfelelően használni a tanulók.

Az ergonomikusan kialakított hátitáskák a súlyt a vállakról a medencére helyezik át, bár az ergonomikus hátrész tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához, de még sem terheli a vállakat és a gerincet.

A felső mell-csatt és az alsó derék-csatt  stabilan rögzíthetővé teszi az iskolatáskát a háton. Mind elől, mind hátul van fényvisszaverő réteg a hátizsákon.

Méretek: 30 x 22 x 45 cm, 1200 g, 30 l.

Anyaga: 25 db 0,5 literes PET palack újrafelhasználásával készült

37.990 Ft
Az oldal tetejére