Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Satch Pack, az ergonomikus felsős iskolatáska

Satch Pack, az ergonomikus felsős iskolatáska
Miért fontos kamasz gyermekünknek egy maximális ergonomiával kialakított iskolatáska? Hogyan lehet az iskolatáskát hátizsákká alakítani? Milyen plusz funkciói vannak a táskának? A cikk ezekre a kérdésekre is választ ad.

1. Satch Pack ergonomikus felsős iskolatáska hát kialakítása
Kamasz gyermekünk testmagassága a felsős osztályokban és középiskolában nagyot változik. A Satch Pack iskolatáska és a Satch Sleek hátizsák is állítható háttámlával rendelkezik 1,4-1,8m testmagasság között. Az állítást könnyedén elvégezhetjük, így harmónikusan illeszkedik gyermekünk hátához. 
A hátrész levegőző anyagának köszönhetően praktikus viselet bármely évszakban.

2. Derékcsat és mellkas csat
Habár a derékcsat levehető, mégis úgy gondoljuk, hogy nagyobb teher cipelése esetén, ez a rész a táskának a "lelke". Leveszi a terhet a gerincoszlopról, és a stabilabb csípőre helyezi át. Pont, mint a túrahátizsákoknál. Ezenkívül a mellkas csat nem engedi a vállpántok leesését.

3. Belső rekeszek 
A táskának 2 nagyobb , illetve egy kisebb része van. Ez utóbbiban van hely a telefon, airpod, igazolványok tárolására is. A nagyobb részben könnyen elférnek a könyvek, füzetek.  A több rekesz biztosítja az átláthatóbb pakolást.
A táska 30 literes, melyet megtöltve tökéletesen megfelel egy 10-16 éves kamasz gyermek teherbírásához.

4. Swap cserélhető pánt
A Satch Pack fejlesztői figyeltek arra, hogy a tinik szeretik az egyedi, saját magu k által kialakított designt. Így 2023-as modelleken már cserélhető pántok vannak, így hangulattól, stílustól függően, kiválaszthatják a nekik megfelelő pántokat és könnyen kicserélhetik a táskán.
A swap pántok elérhetőek itt >>

5. Ökológiai lábnyom
A Satch Pack gyártója kiemelten nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. A táska 100% újrahasznosított termék. Egy darab Satch Pack táska előállításához 20 darab 0,5 literes PET palackot hasznosítottak újra.

2023-as modellek elérhetőek ITT>>

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: ergonómia iskolakezdés praktikusság