Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Hungarian hu
Deutsch en

Tolltartó emeletes, üres

Emeletes, töltetlen tolltartó, melyek illeszkednek az ergobag iskolatáska családhoz.

Raktáron

Az ergobag emeletes tolltartó HorsePowBear alsós fiúnak ajánlott tolltartó. A termék kiegészítője a ergobag HorsePowBear táska családnak. A keményfedeles emeletes tolltartó NEM feltöltött állapotban kapható  csak radírt, hegyezőt, vonalzót és 1 darab vastag Lyra grafit ceruzát tartalmaz( lásd a további képek).

A tolltartó mérete : 20 x 13,5 x 6 cm

9.990 Ft
Raktáron

Az ergobag emeletes tolltartó BearanusaurusRex elsősorban alsós fiúnak ajánlott tolltartó. A termék kiegészítője az ergobag BearanusaurusRex táska családnak. A keményfedeles emeletes tolltartó NEM feltöltött állapotban kapható, csak radírt, hegyezőt, vonalzót és 1 darab vastag Lyra grafit ceruzát tartalmaz( lásd a további képek).

A tolltartó mérete : 20 x 13,5 x 6 cm

9.990 Ft
Előrendelhető
Az ergobag Maxi Tolltartó - MonstBear egy töltetlen, emeletes tolltartó. Színvilága illeszkedik a MonstBear táska családhoz. A tolltartóban 39 darab hely van ceruzáknak vagy filctollnak (a termék ezeket az írószereket NEM tartalmazza ). A termék 3 emeletes. A termék tartalmaz 1 darab radírt, 1 darab Lyra grafitceruzát, 1 darab tartályos hegyezőt, 1 darab 15 cm-es vonalzót. 
A termék mérete : 20 x 13,5 x 6 cm
9.990 Ft
Raktáron
Az ergobag Maxi Tolltartó - HimmelreitBearBear egy töltetlen, emeletes tolltartó. Színvilága illeszkedik a HimmelreitBear táska családhoz. A tolltartóban 32 darab hely van ceruzáknak vagy filctollnak (a termék ezeket az írószereket NEM tartalmazza, csak radírt, hegyezőt, vonalzót és 1 darab vastag Lyra grafit ceruzát tartalmaz( lásd a további képek). ). 
A termék mérete : 20 x 13,5 x 6 cm
9.990 Ft
Raktáron
Az ergobag Maxi Tolltartó - NightCrawlBear egy töltetlen, emeletes tolltartó. Színvilága illeszkedik a NightCrawlBear táska családhoz. A tolltartóban 32 darab hely van ceruzáknak vagy filctollnak (a termék ezeket az írószereket NEM tartalmazza, csak radírt, hegyezőt, vonalzót és 1 darab vastag Lyra grafit ceruzát tartalmaz( lásd a további képek).
A termék mérete : 20 x 13,5 x 6 cm
9.990 Ft
Raktáron

Az ergobag emeletes tolltartó CinBearella alsó osztályos lányoknak ajánlott tolltartó. A termék kiegészítője a ergobag CinBearella táska családnak. A keményfedeles emeletes tolltartó NEM feltöltött állapotban kapható, csak radírt, hegyezőt, vonalzót és 1 darab vastag Lyra grafit ceruzát tartalmaz( lásd a további képek).

A tolltartó mérete : 20 x 13,5 x 6 cm

9.990 Ft