Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Hungarian hu
English en

Iskolatáska szett alsósoknak

2 vagy 3 darabos iskolatáska szettek elsősöknek és alsósoknak. 
Raktáron
Az ergobag iskolatáska szett LumBearjack tartalmaz egy ergonomikus iskolatáskát, mely állítható háttámlával rendelkezik ( a gyermek 1-1,5 m testmagassága között) illetve rendelkezik 2 darab munkagépes, cserélhető matricát. A szett része egy darab tornazsák illetve egy darab töltött tolltartó.
39.990 Ft
Raktáron
Az ergobag iskolatáska szett LiBearo olyan alsósoknak vagy elsősöknek összeállított szett, mely tartalmaz egy ergonomikus iskolatáskát (állítható háttámlával, 2 darab cserélhető matricával), egy darab LiBearo tolltartót és egy darab LiBearo tornazsákot.
39.990 Ft
Raktáron
Az ergobag iskolatáska szett NightcrawlBear 3 részes, mely tartalmaz egy ergonomikus iskolatáskát ( állítható háttámlával és 2 darab cserélhető matricával), valamint egy darab NightcrawlBear töltött tolltartót és egy darab NightcrawlBear tornazsákot.
39.990 Ft
Raktáron
Az ergobag iskolatáska szett KüssdenBear tartalmaz egy olyan ergonomikus iskolatáskát, mely állítható háttámlával rendelkezik és 2 darab cserélhető matrica is van rajta, valamint egy darab KüssdenBear töltött tolltartót és egy darab KüssdenBear tornazsákot, melyet az iskolatáskához lehet csatolni.
39.990 Ft