Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Válassz iskolatáska mintát!!!

Kérdezd megy gyermekedet melyik minta tetszik! mi minegyik  terméket megmutatjuk, amely a mintához tartozik!!! Interaktív iskolatáska választás gyerekeknek, szülőknek!
Rendezés:

HorseLovBear - Lovas

Bájos elsős iskolatáskát azoknak az elsős lányoknak ajánlom, akik szeretik a lovakat. Az iskolatáska ergonomikus kialakítású, hiszen nem csak állítható háttámlával rendelkezik, hanem azéles derékcsattal és mellkas csattal is, melyek használatával csökken a gyermek gerincére nehezedő súly.

HulaHoopbear - Pingvines

A HulaHoopBear Pingvines mintázatú iskolatáskát és hátizsákot azoknak a lányoknak ajánljuk, akiknek kedvenc színük a tengerkék, szeretik a különböző vízi élőlényeket, így a pingvineket vagy a teknősbékát. A hátizsák önmagában mintás, különleges anyagú.

OutBearspace - Űrhajós

Az Outbearspace-Úrhajós táskacsalád termékeit azoknak az elsős vagy alsós fiúknak ajánljuk, aki szereti a világűrt, vagy a bolygókat. A sötétkék táskacsalád az egyik nagy "kedvenc" a gyermekek körében. 

WhiskBear - Cicás

A WhiskBear- cicás iskolatáska család egyik legaranyosabb iskolatáska azoknak a lányoknak, akiknek kedvenc állatuk a cica, hiszen a levehető matricákat több kiscica kép is díszíti.

PearlDiveBear - Hableány

A PearlDivebear - Hableány olyan lila színű iskolatáska, melyben a neon pink hullámok fluoreszkálnak, ha rávillantunk a vakuval vagy az autólámpa fényével. 
A hableány matrica ráadásul 3D-s hatással is rendelkezik.

RambazamBear - Fekete párducos

A RambazamBear - Fekete párducos iskolatáska család olyan zöld színű táska, melyen a zöld indák fluoreszkálnak. A táskán ráadásul a fekete párduc matrica 3Ds hatású.

SleighBear - Hercegnős

A Sleighbear - Hercegnős minta lágy lila színen apró virágmintát tartalmaz. Különlegessége abban is rejlik, hogy a táska és a tolltartó egyes szélei csillogós, glitteres anyagot tartalmaz. Igazán különleges iskolatáska elsős és alsós lányoknak.

Bearlissima - Virágos

A Bearlissima- Virágos iskolatáska termékcsalád bordó színvilágú, színes madaras matricákkal díszített alsós és elsős lányoknak kitalált iskolatáska.

BearRex - DINÓS

A BearRex Dinós mintát olyan elsős vagy alsó tagozatos iskolásoknak ajánljuk, akik szeretik a vagány , természetközeli zöld színt. Az iskolatáskához és hátizsákhoz több dinót ábrázoló matrica tartozik.

ShoobiDooBear - Unikornis

A ShoobiDooBear - Unikornis igazán vagány színvilág, hiszen a sötétkék alapszínhez pink pöttyök és csíkok párosulnak. Ráadásul a táska 2 darab unikornis matricát tartalmaz.
Az oldal tetejére